Testimoniale

Pacientii nostri vorbesc deschis despre experienta lor in clinicile Implantodent si profesionalismul echipei de specialisti.

Roger Welsh

New York

Francesco

Italia

Mrs. Salas

USA

Lazar Aurelian

România

Bahattin Comez

Grecia

Leslie Muller

Marea Britanie

Buna ziua, numele meu este Marius Gavrila, locuiesc in Ohio, SUA. Prima oara am aflat despre Implantodent de pe un site unde Dr. Chemal sustinea un interviu la o televiziune nationala in cadrul unui program matinal si am ramas impresionat de cunostintele sale si modul de a explica procesele, diferitele opinii si modul de lucru din Romania... Am ales Implantodent datorita lui.

Mr. Gavrila USA

A fost uimitor… echipamentul și acomodarea în clinici… tot ce pot spune este ca sunt de top, nu găsești ceva mai bun în America sau în Europa de Vest. Totul, de prima clasă, absolut. Până acum, toate așteptările mele au fost îndeplinite, merită să vii până aici pentru astfel de servicii. Nu am cuvinte să descriu personalul, sunt absoluți minunați, au oferit mai mult decât se așteaptă de la ei, ne-au făcut să ne simțim ca acasă, confortabil, și recomand oricui, care are nevoie de astfel de servicii stomatologice, să încerce aici, la Implantodent, mai întâi de toate. Pur și simplu, îți inspiră încredere.

Mr. Salas USA

Medicii au fost grozavi de la început. Sunt foarte drăguți, îți răspund la toate întrebările și te ajută, cu adevărat, pentru că știu ce fac, vorbesc cu oamenii și știu ce te îngrijorează înainte ca tu însuți să știi ce te îngrijorează uneori. Așa că sunt capabili să te liniștească cu privire la orice îngrijorare pe care o ai. Mi-au povestit multe înainte să înceapă, îți arată clinica ca să îți faci o idee referitor la activitățile lor acolo, pentru că fac foarte multe lucruri, mai mult decât serviciile pe care mi le-au oferit mie.Totul a fost fantastic, așa cum am spus, doctorii sunt minunați, am o mare considerație pentru ei, sunt extraordinari. E minunat să fiu fericită din nou, e ceva ce pierdusem și mi-am recâștigat fericirea și mă bucur foarte mult. Sunt așa de mulți oameni care au nevoie de servicii stomatologice și nu știu unde să se ducă așa că toată lumea ar trebui să meargă la Implantodent, le va îmbunătăți viața.

Mrs. Salas USA

Viata fara dinti? Nu este o solutie! Cum poti manca cu o bucata de plastic? Cum poti zambi cu o bucata de plastic? Faptul ca imi acopera cerul gurii si nu simt gustul alimentelor, este o tragedie. Pierderea dintilor a condus la pierderea masiva a osului, ceea ce nu a mai lasat posibilitatea unui tratament clasic. Am beneficiat de o adevarata consultatie de specialitate. De ce am ales Implantodent? Pentru ca sunt cei mai buni si mi-au oferit o solutie fixa si imediata de rezolvare a problemelor dentare. Sunt singurii de pe piata care ofera o solutie cu implanturi speciale, numite implanturi zigomatice. Au cea mai avansata tehnologie si nu in ultimul rand, voi beneficia de anestezie generala. E foarte important sa ai incredere in medic si in echipa care te trateaza!

Lazar Aurelian Romania

Clinica Implantodent a fost extraordinara si intreg personalul a fost excelent. Zborul si cazarea au fost incluse in pret. Ceea ce este un lucru bun. Si transportul intern este asigurat. Nu am simtit nici un fel de durere. recomand tuturor aceasta clinica, pentru serviciile excelente. Asa cum am spus, sunt o echipa de profesionisti cu rezultate exceptionale.

Leslie Muller Anglia

Am venit la clinica Implantodent pentru ca acum 10 ani m-am mutat in Romania. Am avut probleme cu dintii si aveam nevoie de o clinica dentara care trebuia sa fie cea mai buna deoarece asa sunt obisnuit. Tot timpul caut ce este mai bun, mai ales cand vine vorba despre sanatate. Tehnologia existenta in clinica Implantodent este una de ultima ora. Clinica este dotata cu tomograf dentar in vederea realizarii tuturor investigatiilor necesare bunei desfasurari a interventiei chirurgicale. Deci, sunt foarte multumit de ceea ce am gasit. Clinica Implantodent are, dupa parerea mea, cei mai buni specialisti. Inca de la receptie gasiti persoane foarte amabile care te intampina si va fac sa va simtiti ca acasa. Cand vorbim despre raportul calitate-pret, clinica Implantodent corespunde tuturor exigentelor voastre. Dupa ce am facut un studiu de piata, imediat mi-am dat seama ca Implantodent era clinica cea mai buna privind calitatea si pretul. E normal ca fiind cea mai buna, asta am probat-o pe pielea mea, preturile vi se pot parea mari in comparatie cu preturile altor clinici. Dar cand vorbim despre siguranta si sanatate eu cred ca este important sa nu ne uitam numai la pret ci sa ne uitam in primul rand la calitatea pe care o clinica ti-o poate oferi.

Del Vecchio Francesco Italia

Am probleme grave cu dintii si am nevoie de un tratament complet si complex. Am ales Implantodent pentru ca medicii de aici sunt extrem de bine pregatiti, chiar mai mult, sunt foarte cunoscuti pe plan European. Am auzit ca vin foarte multi straini la clinica Implantodent pentru tratamente dentare, cum sunt de exemplu, cadrele militare din trupele NATO. Pana acum tratamentul merge excelent, sunt profund impresionat de dotarile si echipamentul clinicii precum si de standardul ridicat al igienei. Pana acum mi s-au efectuat toate investigatiile clinice si paraclinice. inteleg perfect acest lucru, deoarece este extrem de important pentru medici sa aibe toate datele astfel incat totul sa decurga normal in timpul operatiei. Nu-mi este frica absolut deloc, toata echipa este extrem de bine pregatita iar interventia se va desfasura sub anestezie generala. Este minunat ca poti trece peste o astfel de experienta cu ajutorul anesteziei generale deoarece ca si pacient, dormi pe toata durata interventiei. Cand m-am trezit de-a binelea, eram operat, cu infectiile curatate, cu oasele refacute, cu 12 implanturi si doua lucrari fixe in gura. Imi doresc sa zambesc cum nu am mai zambit de mult, sa mananc cum nu am mai mancat de mult, sa am o viata mai de calitate.

Bahattin Comez Grecia